zondag 29 januari 2012

nieuw setje voor Isa (à la Kiezelje)

Een tijd geleden ben ik begonnen met een grijs giletje en een rood rokje voor Isa. De kleding voor de meiden maak ik eigenlijk voornamelijk tijdens de maandagavonden op naailes. Thuis neem ik er geen tijd voor, zonde eigenlijk, want er staat nog zoveel leuks op mijn verlanglijstje.
Vanmorgen hadden we een luie ochtend. Papa zat te knutselen aan twee zeilauto voor Isa en Liz, gemaakt van een lege rol smarties, saté-prikkers en kralen. Isa en Liz zaten te kleuren, dus ik heb de naaimachine ook maar op tafel gezet. Alle vier creatief op zondagochtend!
Eindelijk heb ik mijn projectjes af gemaakt. Het giletje vond ik wel erg saai, dus heb ik er een siersteek overheen laten lopen omhet iets kleur te geven.
Het rokje is van fleece met daarover een strook katoen en wat lintjes. Om het af te maken, heb ik er een broche van Zzipp op gespeld om het af te maken! Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat! Isa gelukkig ook, ze wilde het meteen aanhouden vandaag!
Eerst nog maar eens zo'n soort rokje maken, want Liz wil er ook 1 natuurlijk!


het poseren vond ze wel erg leuk!achterkant


5 opmerkingen:

 1. Wauw! Erg leuk en natuurlijk geshowd door een prachtig model :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Harstikke leuk Sandra! En volgens mij is het overal hetzelfde: voor klanten draait de naaimachine overuren, maar voor onze eigen kinderen.... "de bakker eet oud brood", zoiets was het toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, schande eigenlijk! En als ik dan zie wat voor leuks er allemaal te maken is...meer uren in een dag misschien??

   Verwijderen
 3. Mooi! Vrolijk stelletje wat ze vast zo doordraagt in de lente! Hier schoot ik erzelf ook vaak bijin, maar ik maak nu echt tijd voor naaien voor mijzelf...alhoewel ik heb nog WINTER stof heb liggen voor een rokje met vest, en broek met tijgerstrikbloesjes...en de bank moet ook nog kussens...:)Maar heb wel een jurk, broek met vest, en verbouwde broek met lang vest/jurk gemaakt...dus valt mee :))

  BeantwoordenVerwijderen