zaterdag 17 november 2012

rode oogjes

Dinsdag begon het...jeukende droge ogen. De hele dag wreef ik en ik kneep ik mijn ogen samen om de jeuk te laten verdwijnen. Woensdag werd ik wakker en ik voelde het meteen...mijn ogen waren opgezwollen, dik, rood en jeukten nog erger dan dinsdag.
Het ziet er niet uit, dikke rode ogen met hangende vochtzakken onder mijn wallen. Helaas geen weer voor een zonnebril, dus dan maar al het oogcontact vermijden. Maar dat gaat natuurlijk niet...helaas.
Donderdag moest ik werken en mijn ogen waren nog dikker en roder dan de dag ervoor, wat een ellende. Nu moet je weten dat ik bij de receptie zit, dus er komen veel mensen voorbij op een dag.
Gelukkig had ik late dienst. Nooit zo opgemerkt dat ik dan ook nog erg veel mensen aan mijn loket krijg :(.

Vrijdagochtend: Help, ik krijg mijn rechteroog niet meer open. Nu ben ik het zat, ik bel de dokter voor een zalfje. Half 10 kan ik terecht, ze bekijkt mijn ogen en ik krijg druppels en zalf! Wat fijn.

Het is nu zaterdagavond, ik druppel trouw en afgelopen nacht heb ik de zalf in mijn ogen gesmeerd. Het is allemaal niet meer zo dik en opgezwollen, maar het jeukt nog wel.
En ik krijg achter elkaar opmerkingen dat ik er zo moe uit zie of de vraag of ik gehuild heb...zucht...neeeee.

Morgen ben ik een dag vrij, ik denk dat ik mijn huis maar niet uitga, even een dagje geen vragen en blikken.
En dan duimen dat ik maandag weer met frisse heldere ogen de meiden naar school kan brengen.
Duimen jullie mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten